24K DVD 100 évre

Miért ezen adjuk át a filmet? A lényeg a tartósság, lemezeink fokozott nedvesség, hő és ultraviola sugárzás ellen védelmet kaptak.

A hagyományos DVD esetében egyre nagyobb gond a védő lakkréteg megkopása idővel, így az alumínium réteg, mely a tényleges adatrögzítést végzi könnyen oxidálódhat, ami után a lemezek lejátszhatatlanná válnak.

A fokozott védelem mellett az archiválás biztonságáról a 24 karátos arany hordozóréteg gondoskodik, mivel az arany az alumíniumnál jóval kevésbé, szinte semennyire sem hajlamos a korrózióra. A szigorúbb követelmények biztosítják az írókkal és olvasókkal való jobb kompatibilitást. Ez jobb rögzítési minőséget eredményez, így hosszabb archiválási élettartamot és jobb olvashatóságot biztosít. Lemezünk megfelel a DVD-Forum követelményeinek. 

AZO adathordozó rétege és az arany, a legmagasabb szintű adathordozási stabilitást nyújtja 100 év garancia mellett. Kiváló archiválási élettartamát a 24K aranynak köszönheti. 

Opcionálisan választható csomagárunk megrendelése esetén, 5 éves platform használatot biztosítunk és az elkészült filmjét átadjuk egy díszdobozos 24K DVD-én, időkorlát nélküli, teljes szabad felhasználásra.