Tonk Emil

 
"Csak ajánlani tudom Magyarország Videós Arcképcsarnokának értékteremtő munkáját, kezdeményezését. Ez a kommunikáció jelene és a jövője!" 
 
Tonk Emil egyik alapítója és több mint 25 éve alelnöke a Magyar Marketing Szövetségnek.
 
Címzetes egyetemi docens
Felkért tanára számos felsőfokú intézménynek:
Budapesti Corvinus Egyetem, a Nyugat magyarországi Egyetem, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, a Budapesti Gazdasági Egyetem a Kommunikációs Akadémia tárgyalástechnika, értékesítés technika tantárgyakban. Rendszeres előadója konferenciáknak, szakmai rendezvényeknek.
 
Jelenleg az Üzleti Akadémia vezetője
 
Közel 10.000 előadás és tréning közreműködője
Szerzője az „Üzleti Patika” című üzletembereknek szóló 7 könyvből álló sorozatnak.
Több mint 70 Cd ből álló hanganyaga az üzleti életről szól
Az „ Üzletmenet” TV műsor gyakori interjú alanya,
A „ Napközben” (MR 1 ) és a Gazdasági Rádió rádióműsorok gyakori interjú alanya
Védnöke számtalan gazdasági- üzleti klubnak, szaklapnak és rendezvénynek
 
2010-ben beválasztották a Világ 20 Legjobb Üzleti előadója, trénere közé
 
2013 óta a Mentor Oscar díj birtokosa
 
A szakma marketing guruként emlegeti
Szakterülete az üzleti kommunikáció, ezen belül az üzleti kommunikáció személyhez kötődő formái, így elsősorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és marketing módszerek, prezentációs technikák gyakorlatának tanítása. Speciális kurzusain a hatékony tárgyalások módszerei ,speciális tárgyalások( pl. ár illetve beszerzési tárgyalások) a profi üzleti gondolkodásmód,a gyakorlatias marketing az eredményes vezetési módszerek, a vezetői példamutatás, motivációs módszerek egyre jobban keresett témák. A témák egyaránt szólnak az egyéni, kis és középvállalkozóknak, a gazdasági élet bármely területén tevékenykedő vezetők és munkatársai számára.
Számtalan vállalkozás számára ad marketingstratégia, szervezetfejlesztés, szervezeti stratégia, SWOT analízis témákban tanácsadást.